High Performance tehojäät touko-kesäkuu 2022

Jääkiekon lajitaitojen oppimisen tehojäät

Touko-kesäkuun aikana 2022 ensimmäistä kertaa järjestettävät tehojäät pitää sisällään yhteensä 12 jääharjoitusta ja 12 oheisharjoitusta kuuden viikon aikana. Yksittäisen pelaajan lajitaitojen oppimisen lisäksi jäiden pääteemoihin kuuluu hauskanpito. Emme siis suosi tehojäillä perinteisiä ratoja vaan pyrimme toteuttamaan kaiken harjoittelun hauskalla ja innostavalla tavalla, unohtamatta lajitaitojen kehittymistä.

Tehojäät on ensisijaisesti suunnattu kaikille 2010-2013 syntyneille kiekkoilijoille, mitään tasovaateita ei ole. Osallistuminen on mahdollista myös 2014 ja 2009 (ja vanhemmat) syntyneiltä mikäli intoa piisaa.

Tehojäät järjestetään viikoilla 18-23 Ylöjärven jäähallissa ja oheiset hallin välittömässä läheisyydessä.

Harjoitukset tiistaisin sekä keskiviikkoisin klo 17-19.

Tehojäiden toteutuksesta ja ohjelmasta vastaa liikuntaneuvoja ja taitovalmentaja, Pirkkalan Pingviinien junioripäällikkö ja U12 ikäluokan vastuuvalmentaja Tony Suoniemi, jolla on yli 10 vuoden kokemus lasten valmentamisesta.

Toisena tehojäiden valmentajana toimii Helsingin IFK:ssa ja HJK:ssa valmentanut, nykyinen Pingviini-valmentaja Jan Sandgren.

Tehojäiden aikana huollosta vastaa pitkän kokemuksen omaava Pingviinien U14 joukkueen huoltaja Petri Kallio.

Kuuden viikon tehojääpaketin hinta on 390€ (sis. ALV 24%). Hinta pitää sisällään yhteensä 24 harjoitusta, leiripaidan sekä runsain mitoin korvaamattoman hienoja muistoja.

Ilmoittautumiset 15.4. mennessä, paikkoja on rajoitetusti. Paikat täytetään varausjärjestyksessä. Mikäli ilmoittautumisia ei tule riittävästi, tehojäitä ei voida järjestää.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Tony Suoniemi

+358 (0)45 8850 486

tony@hpclinic.fi