Tony Suoniemi

Esittelyssä High Performance konseptin luoja ja päävalmentaja Tony Suoniemi. Tonylla on 10 vuoden kokemus lapsivaiheen valmentajana Pirkkalan Pingviineissä. Lisäksi hän toiminut seuran junioripäällikkönä kahden kauden ajan.

Tonyn oma halu lajitaitojen opettamisen hiomisesta syntyi, kun hänen omat lapset aloittivat jääkiekon ja hän halusi varmistaa heille parhaan mahdollisen valmennuksen. Tästä syntyi into purkaa lajitaidot yksitellen atomeiksi ja kasata ne uudelleen kokonaisuudeksi pala kerrallaan, jolloin ymmärrys eri kokonaisuuksien opettamisesta kehittyi uudelle asteelle.

Parin muuttujan kautta Tonylle avautui mahdollisuus ryhtyä Pingviinien seuravalmentajaksi ja sitä kautta ensin tarjota samaa ammattimaisuutta aluksi yhdelle ikäluokalle ja lopulta oman innon saattelemana ja toimenkuvaa laajentamalla kaikille Pingviinien lapsivaiheen pelaajille. Ja nyt on tullut aika viedä tämä jälleen uudelle tasolle ja tuoda tämä sama opettamisen ja valmentamisen into kaikkien lapsivaiheen pelaajien saataville. Näin High Performance Clinic sai alkunsa.

Tonyn omana unelmana ei ole paistatella lehdistövalmentajana rakentamansa joukkueen mukana vaan luoda pelaajia jotka rakentavat joukkueen valmentajalle. Ilman pelaajia ei ole peliä.